Hvordan kan jeg opgradere eller nedgradere mit abonnement?

I denne vejledning forklarer vi, hvordan du opgraderer eller nedgraderer din abonnementspakke. Du kan få et godt overblik og sammenligne vores pakker i denne vejledning: Hvad er inkluderet i vores pakker?

Hvis du vil opsige eller nedgradere et add-on-produkt, kan du følge denne vejledning:
Hvordan opsiger jeg et add-on på mit abonnement?

Før du foretager ændringer, vil vi gerne bede dig bruge et øjeblik på at læse teksten nedenfor.

  • Ændringer i dit webhostingabonnement træder i kraft med det samme.
  • Hvis du opgraderer til en dyrere pakke, vil du blive opkrævet for prisforskellen for de resterende måneder.
  • Vi refunderer ikke nogen betaling, hvis du nedgraderer til en billigere pakke.

Trin 1 - Gå til Min konto > Mine produkter

  1. Log ind på din konto i kontrolpanelet, og klik på **Mine produkter**.
    Mine produkter på kontrolpanelets startside

Trin 2 - Administrer din abonnementspakke:
Opgrader, nedgrader eller opsig

Du vil nu se en oversigt over dit domæne/dine domæner og din(e) pakke(r). De næste trin afhænger af din nuværende pakke. Følg de trin, der passer til din situation. 

  • Nuværende pakke: E-mail eller større

    - Vedhæft et domæne til en eksisterende hostingpakke

    Klik på Administrer yderst til højre, og vælg Flyt til en anden pakke i menuen.
     

    Tip: Afhængigt af din pakke kan du knytte flere domæner til det samme abonnement. Du kan f.eks. føje i alt fem domæner til en Entusiastpakke. Se vores vejledning Hvordan knytter jeg et domæne til et hostingabonnement? for at få flere oplysninger.

    - Skift den nuværende pakke

    Klik på knappen Planmuligheder i øverste højre hjørne ved den pakke, du vil opgradere eller nedgradere, og vælg en indstilling i den menu, der vises:

    • Klik på **Skift abonnement** for at opdatere din abonnementspakke.
      Capture d’écran 2026-11-06 à 15.32.59.png
    • Vælg den pakke, du vil købe, på næste skærm.

      Bemærk: Hvis du nedgraderer til Kun domæne, slettes alle domænefiler, hjemmesider og e-mails med det samme. Sørg for at lave en backup af dataene først, hvis du ønsker at beholde dem.

  • Nuværende pakke: Kun domæne

    1. Klik på **Administrer** yderst til højre for den pakke, du vil opgradere eller nedgradere, og klik derefter på **Indstillinger**.

      Klik på **Indstillinger** for at se den næste menu
    2. I den menu, der vises, har du disse muligheder:
       
      • Klik på Tilknyt til en hostingpakke for at føje domænet til en eksisterende hostingpakke, f.eks. Entusiast eller højere.

        Tip: Afhængigt af din pakke kan du knytte flere domæner til det samme abonnement. Du kan f.eks. føje i alt fem domæner til en Entusiastpakke. Se vores vejledning Hvordan knytter jeg et domæne til et hostingabonnement? for at få flere oplysninger.

         

      • Klik på Køb hostingpakke for at købe en ny pakke til dette domæne.
        Køb hostingpakke i kontrolpanelet

Trin 3 - Vælg dit nye abonnement

På næste side vil du se din nuværende pakke og de andre tilgængelige muligheder.

Vælg den ønskede pakke, og klik på Opgrader eller Nedgrader.

Opgrader eller nedgrader pakker i kontrolpanelet

Trin 4 - Godkend

  • Hvis du har valgt et billigere abonnement, skal du klikke på Nedgrader for at bekræfte ændringen.
  • Hvis du har valgt en dyrere pakke, skal du først vælge en betalingsmetode og klikke på Godkend.

Afhængigt af din betalingsmetode skal du indtaste dine betalingsoplysninger for at fuldføre opgraderingen.

Godkend betaling for ændring af abonnement

Relaterede artikler:

Var denne artikel en hjælp?

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?

Start en chat

Den hurtigste måde at kontakte os på — hverdage fra 09:00 til 18:00.