Miten peruutan Premium Mailin?
Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit peruuttaa Premium Mailin. Premium Mailin voi peruuttaa kahdessa paikassa:
Huomaa, että jokaisen sähköpostitilin Premium Mail on peruutettava erikseen.
Peruuta Premium Mail webmailissa
- Kirjaudu Webmailiin ja klikkaa vasemmalla olevassa valikossa Asetukset-kuvaketta.
- Valitse vasemmalla olevasta valikosta Premium Mail.
- Klikkaa kohtaa "Haluatko peruuttaa tilauksesi?".
- Vahvista peruutus valitsemalla Ok.
Huomaa: Jos haluat myöhemmin aktivoida Premium Mailin uudelleen, voit tehdä pyynnön Webmailissa, mutta verkkolevytilan omistajan on hyväksyttävä se.
Premium Mailin peruutus one.comin ohjauspaneelissa
Voit hallinnoida verkkotunnuksesi kaikkien sähköpostitilien Premium Mail -tilausta one.comin ohjauspaneelin kohdassa Sähköpostien hallinta.
- Kirjaudu one.com-ohjauspaneeliin ja klikkaa Sähköposti-laattaa siirtyäksesi sähköpostin hallintaan.
- Etsi kohdan Sähköpostitilis alta osoite, josta haluat poistaa Premium Mailin käytöstä.
- Poista Premium Mail käytöstä klikkaamalla näytön oikeassa reunassa Asetukset-kohdan kolmea pistettä.
- Valitse näkyviin tulevasta valikosta Deaktivoi Premium Mail käytöstä.
- Klikkaa Peruuta tilaus vahvistaaksesi.
Aiheeseen liittyviä artikkeleita: