Mikä on sähköpostin lisätallennustila?
Tässä artikkelissa selitetään, mikä sähköpostin lisätallennustila on, ja annetaan tietoja tavallisista sekä lisätallennusvaihtoehdoistamme.
- Mikä on postilaatikkoni tallennuskoko ja mikä on sähköpostin lisätallennustila?
- Mitä tallennusvaihtoehtoja tarjoamme?
- Mitä tapahtuu, jos käytän enemmän tilaa kuin 3 Gt?
- Kuinka voin välttää sähköpostin lisätallennustilan?
- Kuinka voin ostaa ja yhdistää sähköpostin lisätallennustilan sähköpostitiliin?
- Kuinka voin peruuttaa sähköpostin lisätallennustilan?
- Kuinka voin siirtää sähköpostin lisätallennustilan sähköpostitililtä toiselle sähköpostitilille?
- Mistä näen, kuinka paljon sähköpostin tallennustilaa käytän?
- Kuinka teen varmuuskopion sähköposteistani?
Mikä on postilaatikkoni tallennuskoko ja mikä on sähköpostin lisätallennustila?
Postilaatikkosi tallennuskoko tarkoittaa sitä, kuinka paljon sähköpostin tallennustilaa voit käyttää sähköpostitililläsi. Tallennustila riippuu nykyisestä hosting-sopimuksestasi ja siitä, oletko ottanut sähköpostin lisätallennustilan käyttöön sähköpostitililläsi.
Mt (megatavu) ja Gt (gigatavu) käytetään esimerkiksi tiedostojen, kuvien ja videoiden koon määrittämiseen. 1000 Mt = 1 Gt
Mitä tallennusvaihtoehtoja tarjoamme?
Sähköposti sisältyy kaikkiin hosting-sopimuksiimme (lukuun ottamatta Vain verkkotunnus -pakettia), ja se, kuinka monta tiliä voit luoda, riippuu käyttämästäsi sopimuksesta. Sähköpostitilin vakiotallennustila on rajoitettu 3 Gt:hen, mutta voit ostaa sähköpostin lisätallennustilaa, jos tarvitset enemmän.
Katso alta yleiskatsaus kaikista hosting- ja sähköpostin lisätallennustilapaketeistamme:
Email Essential: 5 sähköpostitiliä
Sähköpostin tallennustila: 3 Gt tiliä kohden
Sähköpostin ja varmuuskopioinnin kokonaistallennustila: 15 GtAloittelija: Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä
Sähköpostin tallennustila: 3 Gt tiliä kohden
Verkko- ja sähköpostitallennustila yhteensä: 50 GtExplorer: Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä
Sähköpostin tallennustila: 3 Gt tiliä kohden
Verkko- ja sähköpostitallennustila yhteensä: 100 GtEnthusiast: Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä
Sähköpostin tallennustila: 3 Gt tiliä kohden
Verkko- ja sähköpostitallennustila yhteensä: 200 GtExpert: Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä
Sähköpostin tallennustila: 3 Gt tiliä kohden
Verkko- ja sähköpostitallennustila yhteensä: 500 GtGuru: Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä
Sähköpostin tallennustila: Yhteensä 750 Gt verkkotilan ja sähköpostin tallennustilan osalta
Verkko- ja sähköpostitallennustila yhteensä: 750 GtSähköpostin lisätallennustila:
25 Gt = Yhdelle sähköpostitilille
2 x 25 Gt = Kahdelle sähköpostitilille
Rajoittamaton = Kaikille verkkotunnuksen sähköpostitileille (Fair Use Policy sovelletaan)
Mitä tapahtuu, jos käytän enemmän tilaa kuin 3 Gt?
Ilmoitamme sinulle 15 päivää ennen uusimista, jos yksi tai useampi postilaatikoistasi käyttää enemmän kuin 3 Gt, jotta sinulla on aikaa siivota tiliä. Jos yksi tili ylittää rajan, lisäämme sähköpostitilillesi automaattisesti 25 Gt lisätallennustilaa.
Jos kaksi postilaatikkoasi ylittää 3 Gt:n rajan, lisäämme 2 x 25 Gt lisätallennustilaa, ja jos kolme tai useampi tiliäsi ylittää rajan, saat Rajoittamaton -tallennustilapaketin.
Jos yksi tai useampi tiliäsi ylittää 28 Gt, saat myös Rajoittamaton -tallennustilapaketin.
Kuinka voin välttää sähköpostin lisätallennustilan?
Jos huomaat, että postilaatikkosi alkaa lähestyä 3 Gt:n rajaa, voit poistaa sähköposteja postilaatikostasi vähentääksesi sen kokoa.
Kuinka voin ostaa ja yhdistää sähköpostin lisätallennustilan sähköpostitiliin?
Voit aktivoida sen one.com Ohjauspaneeli kohdassa Email ja sitten kunkin tilin sähköpostiasetuksissa. Vaihtoehtoisesti voit aktivoida sen muiden lisäpalveluiden tapaan verkkotunnustasolla kohdassa My Products.
Kun olet ostanut lisätallennustilan, voit yhdistää sen sähköpostitiliisi Email-hallinnassa. Napsauta three dots sen sähköpostitilin takana, johon haluat yhdistää sen → napsauta Yhdistä lisätallennustila.
Kuinka voin peruuttaa sähköpostin lisätallennustilan?
Voit peruuttaa sähköpostin lisätallennustilan one.com Ohjauspaneeli kohdassa My Products
Etsi verkkotunnus, joka sisältää sähköpostitilit, joille ostit tallennustilan.
Napsauta Manage verkkotunnuksen vieressä.
Napsauta Näytä lisäpalvelut
Vieritä alas kohtaan Sähköpostilisäosat ja napsauta Vaihda pakettia
Napsauta Peru tilaus tuotteen kohdalla, jota käytät tällä hetkellä .
Peruuttaaksesi sinun on käytettävä alle 3 Gt sähköpostitililläsi peruutushetkellä.
Huomaa, että lisätallennustilaa ei peruuteta automaattisesti, jos poistat sähköpostitilin tai käyttösi laskee alle 3 Gt.
Kuinka voin siirtää sähköpostin lisätallennustilan sähköpostitililtä toiselle?
Jos olet yhdistänyt lisätallennustilan sähköpostitiliin, mutta haluat siirtää lisätallennustilan toiselle tilille, sinun on ensin katkaistava tallennustilan yhteys tiliin, johon se on yhdistetty.
Katkaise yhteys siirtymällä ohjauspaneelin vasemmassa valikossa kohtaan Email & Microsoft 365. Napsauta three dots sen sähköpostitilin takana, josta haluat katkaista tallennustilan yhteyden, ja valitse Disconnect extra storage.
Mistä näen, kuinka paljon sähköpostin tallennustilaa käytän?
Näet tallennustilan käytön one.com Ohjauspaneeli Email-sivulla. Tämä päivitetään kerran päivässä. Olemme tehneet tämän näkyväksi myös Webmail-palvelussasi sähköpostisivun vasemmassa alakulmassa. Tämä päivittyy jatkuvasti.
Voit myös nähdä tallennustilan käytön Outlookissa, Apple Mailissa ja monissa muissa sähköpostiohjelmissa, jos napsautat hiiren oikealla painikkeella postilaatikkoasi ja siirryt kohtaan Asetukset.
Huomioithan, että nämä sähköpostiohjelmat tai sovellukset laskevat tallennustilan ja tallennusrajat eri tavoin, mikä tarkoittaa, että tulet näkemään joitakin eroja.
Jos käytät tilillä yli 3 Gt, ohjauspaneelissa näkyy ilmoitus, joka varoittaa sinua.
Kuinka teen varmuuskopion sähköposteistani?
Sähköpostien varmuuskopiointi on tehtävä sähköpostiohjelman, kuten Outlookin, Apple Mailin tai Thunderbirdin, kautta. Sinun on ensin määritettävä sähköpostisi valitsemassasi sähköpostiohjelmassa. Olemme tehneet sinulle runsaasti oppaita, joissa näytetään, kuinka määrität sähköpostitilisi yleisimmin käytetyissä ohjelmissa täällä: Sähköpostin määritys.
Kun olet määrittänyt tilisi, löydät linkkejä sähköpostien varmuuskopiointiin Outlookissa, Apple Mailissa ja Thunderbirdissä tästä artikkelista.
Voit myös luoda manuaalisen varmuuskopion ohjauspaneelissa kohdassa Varmuuskopiointi ja palautus.
Huomaathan, että Varmuuskopioi ja palauta-toiminnolla tekemäsi sähköpostien varmuuskopiot tallennetaan Omat varmuuskopiot-kansioon one.com-ohjauspaneelissasi. Se ei vaikuta postilaatikkoasi kohden käytettävissä olevaan 3 Gt:n tilaan, mutta se lasketaan mukaan hosting-pakettisi kokonaistallennustilaan.
Aiheeseen liittyviä artikkeleita: