Hvor kan jeg se diskbruken for webhotellet mitt?
I kontrollpanelet på one.com kan du overvåke hvor mye diskplass du bruker.
- Logg inn på one.com Kontrollpanel
- I menyen **Innstillinger for webhotell** klikker du på **Diskbruk**.
Oversikten viser den totale mengden delt diskplass og fordelingen på tvers av brukerens domener og webhotell. Du kan også se hvor mye plass hvert domene bruker på web og e-post. Diskplass kan deles mellom alle hostingabonnementene dine.
Tips: Bruk av diskplass oppdateres tre ganger i uken. Hvis du er i ferd med å opprette plass, må du kanskje komme tilbake en annen dag for å se den oppdaterte statusen.
Hva skal jeg gjøre hvis jeg overskrider grensen for diskbruk?
Hvis dataene dine er i ferd med å overskride maksimal diskplass, kan du gjøre ett av følgende:
-
Slett filer
Hvis du bruker mer plass enn du trenger, kan du slette overflødige filer. Ta en titt på Diskbruken din i kontrollpanelet på one.com for å finne ut hvilke filer du kanskje vil fjerne. Hvis du er suspendert, kan du kontakte vår support for å få dem til å fjerne suspensjonen når du har slettet nok filer, og er under grensen for maksimal diskbruk.
Hvis du trenger hjelp med å slette filer, kan du sjekke denne guiden: Slik frigjør du diskplass for domenet ditt
-
Oppgrader til en større hostingpakke
Mer lagringsplass kan fås ved å oppgradere hostingpakken. Oppgraderingen vil tre i kraft umiddelbart, og du vil kun bli belastet for gjenværende måneder av gjeldende abonnementsår
Sjekk vår steg-for-steg guide: Hvordan kan jeg nedgradere eller oppgradere abonnementet mitt? eller følg disse stegene:
- Klikk på Rediger under kolonnen Egenskaper i delen "Fordeling av diskplass".
- Velg pakken du ønsker, og klikk på Oppgrader.
- Velg en betalingsmåte, og klikk på **Godkjenn**.
- Avhengig av betalingsmåten du valgte, må du skrive inn betalingsinformasjonen din for å fullføre oppgraderingen.
Merk: Når du nedgraderer til en mindre pakke, vises et dialogvindu som informerer om at du mister tilgang til enkelte funksjoner og produkter i pakken du har nå.
Før du klikker på **Nedgrader** for å bekrefte endringen, må du ta en sikkerhetskopi hvis det er data du ønsker å beholde. Vi refunderer ikke beløp du allerede har betalt hvis du nedgraderer til en billigere pakke.
Relaterte artikler: