Hvordan opsiger jeg et tilvalg på mit abonnement?

Denne guide forklarer, hvordan du opsiger tilvalg, der ikke er inkluderet i abonnementet på din hostingpakke.

Bemærk: Abonnementer på tilvalg fornyes automatisk 30 dage før fornyelsesdatoen, ligesom dit webhostingabonnement. Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål om dette.


Trin 1 - Log ind på kontrolpanelet

Log ind på kontrolpanelet og klik på **Mine produkter** i topmenuen.

Screenshot 2026-10-16 at 12.40.18.png

Trin 2 - Gå til **Mine produkter**

Find det relevante produkt, klik på "**Administrer**", og vælg "**Indstillinger**" for at se eller ændre tilvalg.
Indstillinger i Mine produkter

Klik på **Tilvalg** i den næste menu.

Capture d’écran 2026-11-06 à 15.56.58.png

Trin 3 - Klik på **Opsig**

Find det tilvalg, du vil opsige, og klik på **Opsig**. Tilvalget forbliver aktivt indtil udløbsdatoen, som er angivet på den næste side.

For nogle tilvalg skal du klikke på **Skift pakke** og vælge et andet pakkeniveau. I disse tilfælde træder ændringerne i kraft med det samme.

Tip: Du kan også tilføje tilvalg eller abonnere på dem igen herfra. Klik på **Køb nu**, hvis du vil tilføje et produkt.

Screenshot 2026-10-16 at 12.57.28.png

Trin 5 - Godkend din opsigelse

Klik på **Godkend** for at bekræfte, at du vil opsige tilvalget.

Screenshot 2026-10-16 at 12.58.56.png

Relaterede artikler:

Var denne artikel en hjælp?

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?

Start en chat

Den hurtigste måde at kontakte os på — hverdage fra 09:00 til 18:00.