Kuinka voin peruuttaa Exchange-tilin?
Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit peruuttaa Exchange-sähköpostitilisi muutaman helpon vaiheen avulla.
- Vaihe 1 - Mene Sähköpostien hallintaan
- Vaihe 2 - Etsi tili, jonka haluat peruuttaa
- Vaihe 3 - Napsauta Peruuta tili
- Vaihe 4 - Valmis
Vaihe 1 - Mene Sähköpostien hallintaan
- Kirjaudu sisään one.com-ohjauspaneeliin tai tutustu oppaaseemme, jos tarvitset apua.
- Klikkaa Sähköposti-laattaa siirtyäksesi sähköpostin hallintaan.
Vaihe 2 - Etsi tili, jonka haluat peruuttaa
- Etsi tili, jonka haluat peruuttaa.
- Napsauta kolmea pistettä Asetukset-kohdassa peruutettavan Exchange-tilin oikeassa reunassa.
Vaihe 3 - Klikkaa Peruuta tili
- Napsauta näkyviin tulevasta valikosta Peruuta tili.
- Vahvista peruutus napsauttamalla Kyllä, peruuta tili.
Vaihe 4 - Valmis
Exchange-tili päättyy nyt tilauskauden lopussa. Kun tilauskausi päättyy, sähköpostitilisi ja kaikki mahdolliset Microsoft Office -sovellustiedostosi OneDrivessa poistetaan pysyvästi. Muista varmuuskopioida sisältösi ennen jakson päättymistä.
Huomautus: Sähköpostien, kalentereiden ja yhteystietojen varmuuskopiointi on tehtävä manuaalisesti Outlookissa:
Outlook for Mac.
Outlook for PC.
Onedrive-tiedostojen osalta varmuuskopio on ladattava tietokoneellesi.
Aiheeseen liittyviä artikkeleita: