Hoe annuleer ik een add-on op mijn abonnement?

Deze handleiding legt uit hoe je add-ons annuleert die niet zijn inbegrepen in je hostingabonnement.

Let op: Abonnementen op add-ons worden automatisch verlengd 30 dagen voor de verlengdatum, net als je webruimte-abonnement. Je kunt contact opnemen met onze support als je hier vragen over hebt.

Bekijk onze video-tutorial over het beheren van add-ons.


Stap 1 - Log in op het configuratiescherm

Log in op het configuratiescherm en klik op Mijn producten in het bovenste menu.

Screenshot 2026-10-16 at 12.40.18.png

Stap 2 - Ga naar Mijn producten

Om add-ons te bekijken of te wijzigen, zoek je het betreffende product, klik je op Beheren en selecteer je Add-ons bekijken.
Screenshot 2026-10-16 at 12.48.17.png

Stap 3 - Klik op Annuleren

Zoek de functie die je wilt annuleren en klik op Annuleren. De functie blijft actief tot de vervaldatum, die op de volgende pagina wordt vermeld.

Voor sommige add-ons moet je op Abonnement wijzigen klikken en een ander niveau selecteren. In deze gevallen worden de wijzigingen onmiddellijk doorgevoerd.

Tip: Je kunt hier ook add-ons toevoegen of je opnieuw op add-ons abonneren. Klik op Nu kopen als je een product wilt toevoegen.

Screenshot 2026-10-16 at 12.57.28.png

Stap 5 - Keur je annulering goed

Klik op Goedkeuren om te bevestigen dat je wilt annuleren.

Screenshot 2026-10-16 at 12.58.56.png

Gerelateerde artikelen:

Was dit artikel nuttig?

Kun je het antwoord niet vinden?

Start een chat

De snelste manier om contact op te nemen — op werkdagen van 09:00 tot 18:00.