Hoe annuleer ik een add-on bij mijn abonnement?

Deze handleiding legt uit hoe je add-ons annuleert die niet bij je abonnement op een hostingpakket zijn inbegrepen.

Let op: Abonnementen op add-ons worden automatisch 30 dagen vóór de verlengingsdatum verlengd, net als je webruimteabonnement. Je kunt contact opnemen met onze support als je hier vragen over hebt.


Stap 1 - Log in op het configuratiescherm

Log in op het configuratiescherm en klik op **Mijn producten** in het bovenste menu.

Screenshot 2026-10-16 at 12.40.18.png

Stap 2 - Ga naar **Mijn producten**

Zoek het betreffende product, klik op "**Beheren**" en selecteer "**Instellingen**" om add-ons te bekijken of te wijzigen.
Instellingen in Mijn producten

Klik in het volgende menu op **Add-ons**.

Capture d’écran 2026-11-06 à 15.56.58.png

Stap 3 - Klik op **Annuleren**

Zoek de functie die je wilt annuleren en klik op **Annuleren**. De functie blijft actief tot de vervaldatum die op de volgende pagina wordt vermeld.

Voor sommige add-ons moet je op **Pakket wijzigen** klikken en een ander pakketniveau selecteren. In deze gevallen worden de wijzigingen direct doorgevoerd.

Tip: Je kunt hier ook add-ons toevoegen of je opnieuw op add-ons abonneren. Klik op **Nu kopen** als je een product wilt toevoegen.

Screenshot 2026-10-16 at 12.57.28.png

Stap 5 - Bevestig je annulering

Klik op **Goedkeuren** om te bevestigen dat je de add-on wilt annuleren.

Screenshot 2026-10-16 at 12.58.56.png

Gerelateerde artikelen:

Was dit artikel nuttig?

Kun je het antwoord niet vinden?

Start een chat

De snelste manier om contact op te nemen — op werkdagen van 09:00 tot 18:00.