Hvordan sier jeg opp et tillegg til abonnementet mitt?

Denne guiden forklarer hvordan du sier opp tillegg som ikke er inkludert i abonnementet på hostingpakken din.

Merk: Abonnementer på tillegg fornyes automatisk 30 dager før fornyelsesdatoen, akkurat som abonnementet på webhotellet ditt. Kontakt kundestøtten vår hvis du har spørsmål om dette.


Steg 1 – Logg inn på kontrollpanelet

Logg inn på kontrollpanelet og klikk på **Mine produkter** i toppmenyen.

Screenshot 2026-10-16 at 12.40.18.png

Steg 2 – Gå til **Mine produkter**

Finn det aktuelle produktet for å se eller endre tillegg. Klikk på «**Administrer**» og velg «**Innstillinger**».
Innstillinger i Mine produkter

Klikk på **Tillegg** i den neste menyen.

Capture d’écran 2026-11-06 à 15.56.58.png

Steg 3 – Klikk på **Si opp**

Finn funksjonen du vil si opp, og klikk på **Si opp**. Funksjonen forblir aktiv frem til utløpsdatoen, som står oppført på neste side.

For enkelte tillegg må du klikke på **Endre pakke** og velge et annet nivå. I disse tilfellene trer endringene i kraft umiddelbart.

Tips: Du kan også legge til tillegg eller abonnere på dem på nytt herfra. Klikk på **Kjøp nå** hvis du vil legge til et produkt.

Screenshot 2026-10-16 at 12.57.28.png

Steg 5 – Godkjenn oppsigelsen

Klikk på **Godkjenn** for å bekrefte at du vil si opp tillegget.

Screenshot 2026-10-16 at 12.58.56.png

Relaterte artikler:

Var denne artikkelen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?

Start en chat

Den raskeste måten å kontakte oss på – hverdager fra kl.9-16.

Ring oss

Tilgjengelig på hverdager fra kl. 9–16.